PROGRAMEAZA O CONSULTATIE GRATIS

  Etape in procesul de tratament

  01. Intra pe pagina web Axis Med

  Pe pagina web Axis Med puteti gasi informatii despre medici, sau tratamentele disponibile, itinerarii, perioada de refacere, beneficii sau chiar riscuri, marturii ale pacientilor si informatii utile in legatura cu tratamentul pentru care veti opta (Operatii Plastice, Interventii Cosmetice, Operatii Bariatrice, Implant Capilar, Stomatologie si tratamente dentare, Ortopedie, sau orice alte tratamente medicale de care ati putea fi interesati).

  02. Contacteaza-ne!

  La Axis Med, va stam la dispozitie 24/7, cu toate informatiile de care veti avea nevoie de-a lungul procesului. Personalul nostru medical, calificat, poate determina impreuna cu medicul, daca sunteti eligibil pentru tratamentul sau procedura medicala dorita.

  Veti fi indrumati sa completati o Fisa de Istoric Medical, si veti trimite poze sau rapoarte medicale necesare, care vor fi evaluate strict de catre medicii specialist pe domeniul ales.

  Ulterior, veti primi planul de tratament adecvat si personalizat nevoilor dumneavoastra;  impreuna cu costul pachetului dumneavoastra de trataent medical, adaptat cerintelor dumneavoastra unice.

  03. Rezervarea tratamentului medical

  De indata ce ati primit toate informatiile si explicatiile necesare, si sunteti de accord cu planul de tratament, pachetul de servicii medicale si pretul acestora, va puteti alege data dorita pentru procedura dumneavoastra medicala, cu ajutorul echipei Axis Med.

  Este atat de simplu sa va asigurati data sau perioada dorita pentru tratamentul dumneavoastra medical. Tot ce trebuie sa faceti este sa confirmati data, impreuna cu echipa Axis Med, sis a va achizitionati biletele de avion, in functie de datele agreate.

  04. Calatoria Medicala

  De indata ce v-ati decis asupra tuturor aranjamentelor in legatura cu data tratamentului medical dorit, si ne-ati trimis itinerariul dumneavoastra, rezervarea tratamentului dumneavoastra a fost inregistrata, iar itinerariul medical va fi concretizat. Acesta include toate informatiile de la detaliile tratamentului dvs ales, transferuri, cazare, spital si doctor.

  Înainte de sosire, echipa Axis Med vă va trimite prin e-mail itinerariul dvs. de călătorie medicală, cu atașarea formularelor de consimțământ medical ale spitalului unde veți fi operat. Acest e-mail va include, de asemenea, informații detaliate despre indicatiile preoperatorii și câteva informații practice legate de călătoria dvs. medicală.

  Șoferul nostru vă va întâlni la aeroport cu pancarta cu numele dvs. și vă va conduce la hotel.

  05. Ziua Tratamentului Dumneavoastra Medical in Turcia

  În primul rând, veți avea o consultație față în față cu medicul dumneavoastră. Puteți să ii adresați toate întrebările și să vă explicați în detaliu așteptările medicului dumneavoastră.

  După consultul medical, veți avea teste preoperatorii, cum ar fi analize de sânge. Echipa Axis Med vă va fi alături în timpul consultului și vă va sprijini în timpul testelor preoperatorii.

  Apoi, veți avea tratamentul dorit.

  06. Recuperarea post-operatorie

  După ce tratamentul dvs. a fost finalizat și veți fi externat din spital, veți fi dus la hotelul dvs. de către șoferii noștri și vă veți odihni.

  In zilele destinate recuperarii, echipa Axis Med va va sta la dispozitie cu orice informatie veti avea nevoie.

  07. Verificarea finală și întoarcerea acasă

  După tratament, veți rămâne o vreme pentru recuperarea dumneavoastră în Turcia. Vă puteți bucura de oraș în timpul recuperării, până la ora finală de control medical post- operator. Veți face controlul medical final cu medical dvs. curant.

  In urma ultimului control medical vi se vor da ultimele indicatii post-operatorii si veti primi rapoartele medicale necesare zborului si rapoartele medicale care trebuie sa I le dati medicului dvs. curant din tara de origine.

  08. Urmărire și asistență pentru îngrijirea ulterioară

  V-ati întors acasă, dar tinem legatura! Veti fi contactat în mod regulat de catre Echipa Axis Med care se va asigura că va reveniti bine. În cazul în care aveți nevoie de asistență suplimentară pentru îngrijirea ulterioară, echipa dvs. Axis Med poate aranja o consultație video cu medicul dumneavoastră.
  Axis Med își propune întotdeauna bunăstarea și satisfacția pacienților săi, lucrând cu medici care sunt selectați cu atenție și evaluați în mod regulat, în funcție de satisfacția pacientilor.