PROGRAMEAZA O CONSULTATIE GRATIS

  Alopecia

  Căderea părului, sau alopecia, este o afecțiune naturală, care poate afecta pe oricine, în diferite perioade ale vieții, indiferent de vârstă sau sex. Căderea părului poate fi cauzată de diferiți factori, cum ar fi: stresul sau tulburările hormonale. În unele cazuri, căderea părului poate fi cauzată de moștenirea genetică, sezon, dieta sau un efect secundar al anumitor medicamente și tratamente medicale. În timp ce, unele tipuri de căderea părului sunt permanente, unele pot fi doar temporare.

  Transplantul de păr

  Transplantul de păr este un tratament chirurgical de mare finete, efectuat in ambulator, tratament  în care părul este transplantat dintr-o parte a scalpului, zona donatoare, într-o altă parte a scalpului, zona acceptanta. Practic, este vorba despre o redistributie a parului, la nivelul scalpului.

  Fiecare dintre tipurile de transplant de păr, vine cu propriile argumente pro și contra. Doar un medic și personalul medical specializat pot stabili ce metodă este cea mai potrivită pentru nevoile dumneavoastră individuale.

  La Axis Med te ajutam sa gasesti cel mai bun tip de transplant de păr potrivit pentru tine și pentru nevoile tale.