PROGRAMEAZA O CONSULTATIE GRATIS

  Operatii plastice si interventii cosmetice

  Operatiile estetice sau cosmetice, au venit in atentia publicului larg ca metode de reininerire a fetei sau a corpului. Marea majoritate a operatiilor estetice sunt in legatura directa cu schimbarile datorate de varsta, care poate slabi structurile de suport ale pielii si tesuturilor moi.

  Tipuri de operatii plastice:

  Liftingul facial

  Este procedura chirurgicala cu rolul de a contracara efectele timpului la nivelul imbatranirii fetei. In procedura de rhitidectomie (cunoscuta si sub denumirea de lifting facial) tesuturile de sub piele sunt intinse, iar excesul de tesuturi faciale si piele de la nivelul gatului sunt excizate (eliminate).

  Rinoplastia

  Este procedura plastica care se ocupa de alterarea si reconstructia nasului.

  Sunt doua tipuri de operatie plastica care pot fi efectuate- separat sau impreuna: de ordin reconstructiv, pentru a restaura forma si functiile nasului si de ordin cosmetic, pentru a schimba forma nasului.

  Blefaroplastia (Chirurgia pleoapelor)

  Sunteti deranjati de aspectul cazut al pielii de la nivelul ochilor fie ca vorbim de pleoapele superioare, fie de cele inferioare? La Axis Med va vom ajuta sa aveti din nou o privire plina de vitalitate si luminoasa, pentru a va reda increderea in sine!

  Augmentarea mamara

  La Axis Med stim ca imlantul mamar poate avea efectul de a reda increderea in sine pentru pacientele noastre.

  Implantul mamar este folosit pentru a schimba forma, marimea si consistenta sanilor. Augmentarea mamara se foloseste pentru motive cosmetice sau pentru motive reconstructive (pentru reconsructia sanului dupa operatiile de excizie de cancer de san).

  Liftingul mamar

  Sanii lasati sau pieptul asimetric pot afecta increderea in sine feminine.

  De aceea, la Axis Med, va vom ajuta sa aveti un o operatie de lifting mamar in siguranta, cu medici certificati international, in spitale acreditate international.

  Reductia mamara (Mastopexia)

  Desi unele femei isi doresc un piept mai generos, altele isi doresc sa aiba sani mai mici. Sanii mari pot cauza multe probleme de sanatate, cum ar fi: dureri de spate sau lipsa de incredere in sine. Daca ati obosit si va doare spatele din cauza sanilor supra dimensionati, nu ezitati sa ne contactati.

  La Axis Med, va vom ajuta sa aveti un o operatie de mastopexie, efectuata in conditii de maxima in siguranta, cu medici certificati international, in spitale acreditate international.

  Abdominoplastia

  Este o procedura chirurgicala, care are ca rol aplatizarea stomacului si intarirea muschilor abdominali, prin eliminarea tesutului gras si a pielii in exces din zona abdominala, pentru a reforma si a reda forma abdomenului.

  Abdominoplastia nu trebuie privita ca metoda de slabire sau ca tratament al obezitatii.

  In majoritatea cazurilor, abdominoplastia este procedura standard dupa o pierdere semnificativa in greutate sau dupa operatiile de tip bariatric, precum gastric sleeve. Nu doar femeile, dar si barbatii pot face operatia de abdominoplastie pentru a avea o forma abdominala excelenta.

  Liposuctia

  Este medtoda prin care se elimina tesutul adipos nedorit, greu de eliminat.

  Liposuctia de diferite tipuri poate fi combinata cu diferite procedee, pentru o conturare mai in detaliu a corpului, aproape de perfectiune.

  Proceduri estetice

  Acestee proceduri mentionate anterior, pot fi potentate de proceduri minim-invazive, cum ar fi: injectiile cu toxina botulinica (deja mult prea celebrul Botox) sau fillere cosmetice ale tesuturilor moi (acidul hialuronic).

  Pentru fata, utilizarea toxinei botulinice poate slabi muschii faciali care creaza anumite riduri, iar alte riduri pot fi ameliorate prin injectarea de acid hialuronic.

  Peelingurile de tip chimic, dermoabraziunea sau diferite tipuri de laser pot fi folosite pentru ameliorarea ridurilor fine, care se formeaza in straturile superficiale si superioare ale pielii.

  De aceea, la Axis Med, vom oferi intotdeauna informatiile de care este nevoie, pentru o intelegere cat mai clara a explicatiilor si a indicatiilor medicale, in functie de fiecare pacient in parte; tehnicile medicale adaptate personalizat, cat si totala transprenta in cazul eventualelor complicatii.

  Totul pentru siguranta si starea de bine a pacientului!