PROGRAMEAZA O CONSULTATIE GRATIS

  Chirurgie ortopedică

  Ortopedia, numită și chirurgie ortopedică, este specialitatea medicală care se ocupa cu conservarea și restaurarea funcției sistemului osos și a structurilor sale asociate: coloanei vertebrale și alte oase, articulații și mușchi.

  Tipuri de servicii ortopedice:

  Operațiile artroscopice

  La genunchi includ meniscectomia sau repararea meniscului; operații de reconstrucție artroscopică pentru leziunile ligamentului încrucișat anterior, ligamentului încrucișat posterior și ligamentelor colaterale, precum și a leziunilor combinate ale ligamentului; microfractură artroscopică sau transplant de cartilaj osteocondral pentru leziuni ale cartilajului, în timp ce reparația artroscopică se efectuează pentru un umăr dislocat, sindrom de afectare subacromială; osteoartrita articulației umărului; excizia și repararea lacrimei labrale; operații de cartilaj și repararea manșetei rotatorilor.

  Chirurgia umărului și a cotului

  Reprezinta managementul chirurgical artroscopic și deschis al artrozei umărului și cotului, bolile manșetei rotatorilor, luxațiile recurente, bolile secundare suprasolicitării sau traumei.

  Gonartroza și coxartroza

  Protezele de șold-genunchi, intervenții chirurgicale de revizie pentru proteze și laxitate infectate și intervenții chirurgicale osoase periacetabulare și tibiale mari reconstructive, pot fi tratate de medicii ortopezi turci, fara a intampina probleme.

  Chirurgia de extremitati se ocupă în special de operațiile de prelungire a piciorului sau a brațului, în timp ce deformările osoase, neunirea fracturilor, infecțiile osoase și aplicațiile fixatorului extern sunt, de asemenea, domeniile de interes.