PROGRAMEAZA O CONSULTATIE GRATIS

  Bine ați venit la Axis Med

  Bine ați venit la Axis Med, sursa numărul unu de consultanta in domeniul turismului medical. Suntem dedicați să vă oferim consultant cu privire la tot ce este mai bun din turismul medical, cu accent pe: experienta, excelenta si calitate.

  Axis Med activeaza in domeniul de turism medical in Istanbul, Turcia, cat si in Romania sau Spania, dar si in alte colturi ale lumii. Suntem diferiti si este minunat! Ne mandrim cu faptul ca suntem diferiti de majoritatea furnizorilor de servicii din lumea turismului medical, deoarece aceasta a fost intentia noastra initiala!

  Turism medical in Turcia

  Oficial, Turcia este una din cele mai populare destinatii din lume pentru turism medical. In Turcia se afla cele mai multe spitale internationale din lume, acreditate pentru sevricii de turism medical  international.

  Costurile sunt substantial mai avantajoase, fata de Europa sau SUA; iar actul medical oferit de medicii si personalul medical din Turcia este unul de foarte buna calitate, utilizand tehnologii de ultima generatie in domeniul medical.

  Iata 3 dintre cele mai bune motive pentru care veti dori sa ne alegeti pe noi:

  Experienta

  Ne mandrim cu faptul ca suntem unica companie de consultanta medicala din domeniul turismului medical, care activeaza in Turcia, dedicata in special  pacientilor din Romania, Anglia, Spania si Franta, dar si din alte zone ale mapamondului, cu reala experienta in domeniul medical, dar si certificata international.

  Si, desi s-ar putea sa nu fim cea mai veche nisa din jur, sunt cateva caracteristici, care ne fac unici, dar despre care credem ca sunt clasice si atemporale, precum Audrey Hepburn, Marilyn Monroe sau Cleopatra.

  Excelenta

  Suntem dedicati pacientului si stam la dispozitie 24 de ore pe zi, pentru a oferi cele mai bune servicii: expertiza medicala de inalta clasa si consultanta eficienta, adaptata si personalizata nevoilor individuale ale fiecarui pacient.

  In calitate de personal medical certificat, intotdeauna ramanem conectati cu tendintele internationale ale industriei, astfel incat, in momentul in care pacientul ajunge in contact cu noi, serviciile noastre ofera acces la tehnologii de ultima generatie, din domeniul medical.

  Calitate

  Pentru noi, calitatea si perfectiunea sunt un obiectiv si un rezultat realist.

  Misiunea noastra este: sa facilitam accesul pacientului catre servicii medicale de top, la standarde internationale si la preturi acceptabile.

  Stim ca fiecare pacient care va beneficia de serviciile noastre, va gasi tot ceea ce cauta in domeniul de turism medical in Turcia si isi va atinge cu success toate obiectivele propuse: atat din punct de vedere al primului contact, al explicatiilor, al componentei umane calificate, cat si din punct de vedere al unui act medical superior calitativ si, desigur, obtinand rezultatele mult dorite.